Vo*dhën bankën, pamje që tregojnë se si ha*jnat në Brazil “lidhën mbi vetura” pe*ngjet që i përdorën si mburoja njerëzore


Të paktën 10 pengje “u lidhën në pjesën e sipërme” të makinave të arr*atisjes gjatë gra*bitjes së ar*matosur të bankës në Aracatuba, shteti i Sao Paulo, Brazil.

Baby Boo

Sipas mediave të huaja, pamjet tregojnë se ata janë përdorur si mburoja njerëzore nëpër rrugë, pasi çdo bankë në qytet thuhet se është ba*stisur.
Të sht*ëna dhe shp*ërthime u dëgjuan në të gjithë qytetin në rajonin qendror.

Raportet e hershme sugjerojnë se një ba*ndë e ar*matosur rëndë me ek*splozivë dhe pushkë su*lmoi ka*zermat e Policisë Ushtarake dhe su*lmoi bankat.
Automjetet gjithashtu u do*gjën në hyrjet e qytetit për të vështirësuar aksesin për shërbimet e urgjencës.
Dhe pamjet në mediat sociale tregojnë pe*ngje në çatitë e makinave teksa ato lëvizin nëpër qytet.