VMRO: Zaev e Filipçe të paa*ftë për menaxhim me pandeminë

Përmes një komunikate për media VMRO e Hristijan Mickoskit e akuzon Zoran Zaevin e LSDM-së dhe Mnistrin e Shëndetësisë Venko Filipçe për paa*ftësi të menaxhimit me epideminë nga e cila po shuhen dhjetëra jetëra çdo ditë.
“Për Zaevin dhe Filipçen në rend të parë janë tenderë ndërsa për shëndetin e qytetarëve as që po mendojnë. Numri i të infektuarve nga coronvirusi drejt 10 mijë ndërsa numri i të vde*kruve drejt 500” theksojnë nga VMRO.
Siç thonë nga kjo parti në vend që të jenë pjesë e zgjidhjes, Zaev dhe Filipçe u shndërruan në problem. Në vend të zgjidhjes dhe krijimit të politikë shëndetësore ata bëjnë politike. Maqedoninë e shndërruan në pikë të ze*zë në rajon e më gjërë. Nuk e dinë nëse është piku i parë apo i dytë. Nuk dinë të menaxhojnë me kri*zën e çorbën zionavirusit” thuhet në kumtesën për media të VMRO-së

Baby Boo