VMRO sërish ankohet për marrëveshjen Maqedoni – Greqi


Përmes një komunikate, VMRO-DPMNE ka akuzuar kryeministrin Zoran Zaev për nënshkrimin e marrëveshjes së kapitullimit dhe për ndryshimin e emrit dhe identitetit maqedonas.

“Nënshkrimi i një marrëveshje kapitulluese për ndryshimin e emrit kushtetues të Republikës së Maqedonisë, duke hequr dorë gjithçka që është maqedonase, është një lajm i mirë vetëm për Zoran Zaevin dhe LSDM-në. Për askënd tjetër”.

Sipas VMRO DPMNE-së, Zaev është një njeri që po tërheq tatëpjetë Republikën e Maqedonisë.

“Ai premtoi se nuk do të pranonte ndryshim të emrit kushtetues të Republikës së Maqedonisë, por tani ai shet interesat kombëtare dhe shtetërore të të gjitha partive nga pozita e qeverisë”, fajësojnë këtë mëngjes nga partia e opozitare VMRO DPMNE.

Baby Boo