VMRO: Nuk po zbatohen protokollet në shkolla


VMRO-DPMNE-ja kritikon zbatimin e protokolleve nëpër shkolla. Sipas saj, masat jo të përshtatshme do të jenë arsyeja për ndryshimin e modelit mësimor nga ai me prani fizike në mësim online. Sipas opozitës është çështje kohe kur mësimi do të ndërpritet në shkolla. LSDM-ja kishte vlerësuar se viti shkollor me prani fizike është i suksesshëm dhe pa probleme.