VMRO-ja nuk merr pjesë në seancë por miratohet ligji për Këshillin e Prokurorëve!

Në mungesë të partisë më të madhe opozitare VMRO-DPMNE-së, Kuvendi miratoi edhe Ligjin për Këshillin e Prokurorëve, përcjell GazetaExpress.

Pro Ligjit votuan 73 deputetë, asnjë kundër dhe asnjë të përmbajtur. Pas miratimit të këtij Ligji deputetët pritet të votojnë edhe Ligjin për mbrojtje. Megjithatë për këtë Ligj nevojiten 2/3 e votave.

Baby Boo