VMRO-ja nismë për shpërbërjen e Kuvendit


VMRO-DPMNE-ja në mbledhjen e sotme të organeve drejtuese të partisë ka vendosur të ngrejë nismë për shpërbërjen e Kuvendit dhe shkuarjen e vendit në zgjedhje të parakohshme parlamentare të cilat sipas partisë së Mickoskit do të mbaheshin bashke me ato presidencialet.

Në ndërkohë lideri opozitare ka kërkuar dorëheqjen e kryeministrit Zaev dhe formimin e një qeverie teknike e cila do t’i organizonte zgjedhjet eventuale.