VMRO-ja me prot*estë kundër shtrenjtimit të energjisë elektrike


VMRO-DPMNE-ja sërish pro*teston kundër shtrenjtimit të energjisë elektrike. Pro*esta me makina përveç se në Shkup, mbahen edhe në Ohër dhe në Prilep. Në prot*estën e re të opozitës kërkohet dorëheqja e Komisionit Rregullator të Energjetikës, të cilën VMRO-DPMNE-ja e quan “marionetë” të pushtetit. Opozita kërkon kthimin e çmimit të vjetër të energjisë elektrike dhe parandalimin e varfërimit të qytetarëve.

Baby Boo