VMRO-ja kërkon referendum obligativ, pa pyetje për BE-në dhe NATO-n

Në takimin që është duke vazhduar ende midis liderëve të partive politike si të pozitës dhe të opozitës, partia me e madhe në pushtet VMRO DPMNE-ja ka kërkuar referendum obligativ dhe pa citime për BE-në dhe NATO-n në pyetjen për referendumin drejtuar qytetarëve.

Baby Boo

Restorant Lumare