VMRO DPMNE sot në pro*testë për “27 Prillin”

VMRO-DPMNE sot në orën 11:00 do të pro*testojë, duke mbështetur të dë*nuarit për ndërhyrjen e dhu*nshme në Kuvend më 27 Prill, 2017. Njoftimin për pro*testë e bëri lideri i opozitës, Hristijan Mickoski. Sipas tij, pro*testa do të fillon para Qeverisë dhe do të mbaron para Kuvendit.

Baby Boo

Mbështetja online për pro*testën erdhi nga disa anëtarë të partisë dhe zyrtarë të VMRO-DPMNE-së, por edhe nga Budapesti. Ish-kryeministri i arr*atisur Nikola Gruevski beson se pro*testa që kërkon lirimin e të dë*nuarve më 27 prill është e justifikuar. Ai i konsideron vendimet gjyqësore të padrejta dhe – siç thotë ai – të bazuara mbi ak*uzë të rreme për te*rrorizëm.