VMRO-DPMNE sot do të protestojë në shtatë qytete


Sot protestë në shtatë qytete: Dorëheqje e Zaevit, liri për popullin. Është koha që qytetarët e Republikës së Maqedonisë të bashkohen dhe t’i japin fund marrëzisë së Zoran Zaevit, njeriut që dëshiron të shesë interesat kombëtare.

Zaev të kërkojë falje publike për fyerjet ndaj qytetarëve maqedonas dhe paraardhësve dhe heronjve tanë.

Zaev nuk mund të japë asgjë të mirë për vendin e tij dhe duhet të largohet. Jepni dorëheqjen menjëherë! Vetëm me dorëheqjen e Zoran Zaev, qytetarët e Maqedonisë do të jetojnë më mirë.

VMRO-DPMNE u bën thirrje të gjithë qytetarëve të mbrojnë interesat kombëtare. Sot, më 27 nëntor 2020, në ora 18:00, do të mbahet protestë nën moton “Dorëheqja e Zaevit, liri e njerëzve”, në Kumanovë, Tetovë, Veles, Kavadar, Prilep, Ohër dhe Manastir.

Baby Boo