VMRO-DPMNE: Qytetarët jetojnë më keq se një vit më parë

Qytetarët po varfërojnë dhe mezi prekin fundin e muajit dhe Republika e Maqedonisë zhytet në korrupsion, thekson partia opozitare VMRO-DPMNE.

Baby Boo

“Maqedonia nën autoritetin e LSDM-së është në fund të Evropës për rritje ekonomike dhe korrupsion. Ekonomia stagnaon kur tërë kontinenti është në rritje. Çmimet janë duke u rritur, dhe standardi i qytetarëve është në rënie. Qytetarët jetojnë më keq se një vit më parë.

Qytetarët e ndjejnë pamundësinë e LSDM-së për të menaxhuar ekonominë.
Tsunami ekonomik Zaev-Tevdovski-Angjushev shkatërroi ekonominë maqedonase, rritja zero përqindje e PBB-së në 2017, rënie prej 20 për qind në ndërtim “thuhet ne deklaraten e dërguar nga VMRO-DPMNE.

Partia shton se ekonomia po zhytet, Maqedonia po përpiqet e defokusoje publikun me rastet e krijuara politik