VMRO-DPMNE: Jeta është bërë për Angjushevin dhe Zaevin

“Asnjë qytetarë nuk jeton më mirë, përveç Zaevit i cili po blen fabrika me çmime të mëdha dhe sundon tregun me marihuanën. Jeta ka ardhur edhe për Koço Angjushevin, i cili paguan miliona euro për firmat e tij, në të cilat punëson fëmijët dhe kushërinjtë në funksione shtetërore”, thonë nga partia opozitare VMRO-DPMNE.

Kjo parti shton edhe se vendi është bllokuar në korrupsion, ndërsa funksionarët frikësojnë qytetarët dhe OJQ-të nëse flasin për krimin që po bëhet.

Baby Boo