VMRO-DPMNE: Filipçe dhe Zaev të japin dorëheqje


Venko Filipçe dhe Zoran Zaev, në vend që të japin dorëheqjen, ata defokusojnë dhe arr*estojnë njerëzit që protestuan në mënyrë paqësore, tha zëdhënësi i OBRM-PDUKM-së Dimçe Arsovski.
“Venko Filipçe dhe Zoran Zaev duhet të japin dorëheqjen menjëherë, në mënyrë që he*timi të vazhdojë pa probleme, në mënyrë që ata të mos ndikojnë.

Në vend të kësaj, ata nuk duhet të arr*estojnë qytetarët që pro*testojnë në mënyrë paqësore, dhe kështu të defokusohen nga dorëheqjet e tyre” tha Arsovski.
Ai shtoi se OBRM-PDUKM mbështet qytetarët që protestojnë, sepse ata me të drejtë pro*testojnë kundër pakënaqësisë me he*timin aktual që po ndodh, gjegjësisht të cilin, siç tha ai, e kontrollojnë Venko Filipçe dhe Zoran Zaev.