VMRO-DPMNE feston fitoren në Shkup


OBRM-PDUKM ka nisur fitoren para selisë kryesore në kryeqytetin e Maqedonisë së Veriut.
Ata kanë festuar me daulle dhe zurle dhe me parulla “I gjithë shkupi me VMRO-DPMNE”.
OBRM-PDUKM ka fituar me kandidaten që e kanë mbështetur për Bashkinë e Shkupit, Danella Arsovska.

Baby Boo