Vlora Çitaku: Izraeli ka të drejtë të pakontestueshme të mbrohet nga sul*met e organizatave te*rroriste

Ish ambasadorja e Kosovës në SHBA, Vlora Çitaku ka komentuar përplasjet raketore në Lindjen e Mesme.Ka sqaruar, se “kon*fliktin në Lindje të Mesme, e veçanërisht atë ndërmjet Izraelit dhe Palestinës, nuk e përcjelli në Facebook & Twitter.E përcjelli pak më thellë. Nuk jam tifoze”.Ka vlerësuar, se Hamasi dhe Hezbullahu janë organizata ter*rosite, ndërkaq ka shtuar, se “Izraeli ka të drejtë të pakontestueshme të mbrohet nga su*lmet e organizatave ter*oriste.

Baby Boo

Thënë të drejtën, ua kam lakmi atyre të cilët me kompetencë deklarohen për kon*fliktin mes Izraelit dhe Palestinës.
Kam vizituar disa herë zyrtarisht Tel Avivin, Jerusalemin, Ramallahun etj.
Jam takuar zyrtarisht shumë herë me përfaqësues të lartë të Izraelit, si dhe me përfaqësues Palestinez (përfshirë Arafatin).
Kon*fliktin në Lindje të Mesme, e veçanërisht atë ndërmjet Izraelit dhe Palestinës, nuk e përcjelli në Facebook & Twitter.
E përcjelli pak më thellë. Nuk jam tifoze.
Megjithatë, nuk i jap vetes të drejtë të deklarohem me kompetencë për këtë çështje!
Tash, pa interpretime, këto janë faktet:
1) Hamasi dhe Hezbollah janë organizata te*rrorise. Synimi i tyre është zh*dukja e Izraelit.
2) Civil të pafajshëm, Izraelit dhe Palestinez, po vde&sin si pasojë e luf*timeve.
Izraeli ka të drejtë të pakontestueshme të mbrohet nga sul*met e organizatave ter*roriste.
Sul*met e vazhdueshme të cilat këto organizata i sponzorizojnë duhet të dën*ohen nga Republika e Kosovës.
Kaq.