VLEN hap shtabin, Azizi: Nerashti e dha besën për ndryshim


Koalicioni VLEN sonte ka hap shtabin zgjedhor në Nerasht ku prezent ishte edhe kandidati për deputet, Adnan Azizi.

“Nerashti e dha fjalën. VLEN do të jetë fitimtarë, sepse ndryshimi është i pazavendësushëm dhe i domosdoshëm!” Ka shkruajtur Azizi.