Vjosa Osmani dështon të zgjidhet presidente në raundin e parë


Vjosa Osmani ka arritur ta kalojë me sukses raundin e parë për t’u bërë presidente, pasi pjesëmarrës në votim sipas komisionit ishin 81 deputetë.
Por, ajo nuk është zgjedhur presidente e vendit në raundin e parë pasi deri më tani janë të pakën 9-të vota të pavlefshme.

Tashmë ka përfunduar raundi i parë i votimit për Presidentin, ndërsa komisoni është duke lezuar rezultatin e votimit.
Komsioni konstatoi se në votim kanë marrë pjesë 81 deputetë. Nga kjo shifër, 69 depuetë votuan për Osmanin, 12 vota të pavlefshme dhe për Nasuf Bejtën asnjë votë.

Baby Boo