Vjen reagimi edhe nga LSDM


Lidhja Social Demokrate e Maqedonisë, u ka bërë thirrje që të gjithë të bashkëounojnë dhe të mos lënë gjurmë me voton e tyre për grindje të reja, pengesa dhe konflike ndëretnike.
Nga atje theksojnë se populli e pa se si u ulën në të njëjtën tavolinë me përfaqësuesit e strukturave anti-NATO, anti-BE dhe anti-demokatik.

Kjo përbërje nënkupton konflikt parimesh, pikëpamjesh dhe konflikt politikash dhe vlerash. një pëbërje e tillë nuk mund të jetë asgjë për interesat e qytetarëve dhe as për inteesat kombëtare të shtetit, sepse e vetmja gjë në atë tavolinë është dëshia për pushtet, shtojnë nga LSDM-ja.

Baby Boo