Vjen kërcënimi i fundit nga lideri i Çeçenisë, publikon një video duke “fërkuar” duart

Lideri i Çeçenisë, Ramzan Kadyrov përmes një video adresimi ka treguar se shumë shpejt do të niset për në kryeqytetin e Ukrainës.

Baby Boo

Ai ka treguar se shumë shpejt do ta shihni në Kiev, duke dërguar kështu një shenj kërcënimi për presidentin e Ukrainës, Volodymyr Zelensky.

Kjo video e tij vie edhe pas raportimeve se presidenti i Rusisë, Vladimir Putin ka paguar vrasës me pagesë që ta vras Zelenskyn si dhe vëllezërit Klitschko.
VIDEO