Vjehrri nga një fshat i Tetovës e rreh renë e tij dhe e kërcënon me thikë


Mbrëmë (05-mars) rreth orës 21:30, efektivët e policisë të SPB-Tetovë kanë privuar nga liria personin E.Z. nga një fshat i Tetovës, i cili ishte raportuar nga reja e tij 36-vjeçare se e kishte sulmuar fizikisht. Sipas raportit, ai e kishte kërcënuar atë me një mjet të mprehtë. Ai është ndaluar në Stacionin Policor të Tetovës për pastrimin dhe dokumentimin e çështjes dhe kundër tij do të përgatitet parashtresë përkatëse.Pa Censurë