Vjehrri e rreh renë e tij në Tetovë, arrestohet nga policia


Më 16.04.2024 në orën 00.50 në Tetovë, efektivët e policisë nga SPB Tetovë kanë privuar nga liria personin A.K. (72) nga Tetova për arsye se në shtëpinë e tyre familjare kishte sulmuar fizikisht renë e tij. Ai është mbajtur në stacionin policorë dhe pas dokumentimit të plotë të çështjes kundër tij, do të përgaditet parashtresë përkatëse.

Baby Boo