Vjehrra dhe burri më rrahën, tha nusja nga Fushë Kosova


Një grua ka raportuar në polici se vjehrra dhe burri i saj kanë ushtruar dhunë psikike ndaj saj.

Policia ka intervistuar të dyshuarit më pas të njëjtit janë liruar me procedurë të rregullt.

DHUNË NË FAMILJE /Fushë Kosovë, 26.03.2022 – 22:00.

Me 27.03.2022 viktima femër kosovare ka raportuar se vjehrra dhe burri i saj kosovar kanë ushtruar dhunë psiqike ndaj saj.

Dy të dyshuarit janë arrestuar dhe pas intervistimit, me vendim të prokurorit janë liruar në procedurë të rregullt.

Baby Boo