Vje*dhje në xhami e në objekte tjera, katër të arr*estuar


Katër persona janë arre*stuar për vje*dhje në objekte të ndryshe në Prishtinë dhe Fushë Kosovë.
Sipas Policisë dy persona janë arre*stuar, pasi që gjatë kontrollit tek të njëjtit është gjetur stoli ar, argjendi e bizhuteri tjera që dyshohet se janë vje*dhur.
Me vendim të prokurorit të dysh*uarit pas intervistimit janë dërguar në mbajtje.

Po në Prishtinë është arre*stuar një person pasi më 21 korrik përmes derës së hyrjes ka depërtuar në brendinë e xhamisë dhe nga aty ka vjedhur 95 euro.
Me vendim të prokurorit i dys*huari pas intervistimit është dërguar në mbajtje.
Kurse, në F. Kosovë është arres*tuar i dys*huar nën dys*himin se i njëjti kishte kryer disa vepra vje*dhje në lokacione të ndryshme.

Gjatë kontrollit në shtëpinë e tij janë gjetur dhe seku*estruar si prova materiale: një llaptope, iped, bizhuteri, syze, pafrymë të ndryshme makinë për prerje dhe tharje të flokëve dorëza një kapelë dhe 3710€ kartëmonedha të fotokopjuara.
I dy*shuari me vendim të prokurorit pas intervistimit është dërguar në mbajtje për 48-orë.