Vjedhje në postën e Shemshovës

Në mesnatën ndërmjet 11 dhe 12 majit në postën e fshatit Shemshovë të Tetovës, një i panjohur ka mundur që të vjedh rreth 100 mijë denarë, duke e thyer derën me forcë dhe duke i marrë paratë nga arka.

Baby Boo Tinex

Policia ka shkuar në vendgjarje dhe po kryhen verifikime për ta gjetur kryesin e kësaj vepre

Restorant Lumare