Vjedhje në Gostivar, hajduti hynë deri sa pronarët flenin


Dje rreth orës 01 e 25 minuta, në rrugën e ,,Beodreadit,, në Gostivar, në shtëpinë e 58-vjeçares S.M. person I panjohur ka kryer Plaçkitje në tentim, në mënyrë që ka hyrë në shtëpi, në moment kur dera hyrëse ka qenë e hapur, kështu që në ora 01.00 S.M e ka mbyllur derën dhe së bashku me motrën e saj kanë fletur në katin përdhesë në dhomën e ndejës. Kur personi I panjohur ka menduar se S.M ka fjetur, ka hyrë në dhome, dhe motra e sajë e ka vërejtur se dikush është brenda,menjëher I njëjti është njgjitur në katin e parë ku dritaret kanë qenë të siguruara vetëm me najllon, ka gris najllonin dhe ka dalë nga shtëpija pa mos vjedhur asgjë, ku edhe është larguar në drejtim të panjohur.

Hetimet në vendin e ngjarjes I ka kryer ekipi hetues I SPB Tetovë ku po puohet në zbardhjen e plotë të rastit gjetjen dhe identifikimin e plaçkitësit.