Visar Ganiu takohet me përfaqësuesin e Grupacionit dhe Spitalit nga Republika e Turqisë “Florence Nightingale”, z.Sinan Aran

Sot kisha kënaqësinë të realizojë takim me përfaqësuesin e Grupacionit dhe Spitalit nga Republika e Turqisë “Florence Nightingale”, z.Sinan Aran, me të cilin biseduam për shumë çështje që kanë të bëjnë me bashkëpunimin e ndërsjellë bwn te ditur kryetari i Komunës së Çairit, Visar Ganiu. Në këtë takim, ku ishte i pranishëm edhe drejtori i Grupacionit për Ballkanin, Ilmi Kiraç, mes tjerash u bisedua edhe për mundësinë që na i ofroi ky spital dhe grupacion për të bashkëpunuar në fushën e trajnimit dhe edukimit të kuadrove mjekësore nga Komuna jonë në Turqi, respektivisht për infermier apo për mjek. Të gjitha këto ide dhe mundësi bashkëpunimi mbetet të shqyrtohen nga institucionet mjekësore përkatëse të të dyja palëve.

Baby Boo