Visar Ganiu: Një e diel e mrekullueshme bashkë me rininë e Çairit


Visar Ganiu:
Sot veturat i zëvendësuam me biçikleta dhe trotinetë elektrikë për të treguar se nëpër qytet mund të lëvizim edhe kështu, e njëkohësisht të kontribuojmë për një jetë më të shëndetshme, të ngrisim vetëdijen për trup të shëndetshëm dhe ambient të pastër!
Falënderoj pjesëmarrësit që ju
bashkangjitën këtij aktiviteti!