Visar Ganiu: Bankinat në Çair kanë ulur aksidentet rrugore për 63%

Bankinat janë një shkak më shumë për të parandaluar aksidentet rrugore. E kjo sipas kryetarit të Çairit Visar Ganiu, ndërtimi i bankinave në këtë qytet kanë bërë që aksidentet rrugore të shënojnë ulje prej 60%.

Baby Boo

“Në qoftë se bëjmë komparacion me vitin e kaluar nga ky vit ndërtimi i bankinave dhe respektimi i vendeve për kalimtarët ka bërë që aksidentet rrugore të ulen për 63%”, është shprehur Ganiu.