Vidhet kasaforta me para nga një këmbimore në Shkup


Më datë 17.04.2024 në ora 10.15 në SPB Shkup, M.D.(42) nga Shkupi ka raportuar se rreth orës 04:20 disa persona dhe një sendi kanë hyrë në këmbimoren e tij kanë marrë një kasafortë me para, pas së cilës janë larguar me automjetin e pasagjerëve “Volkswagen Jetta” pa targa. Pas masave dhe veprimeve të ndërmarra, mjeti është gjetur në një parking në zonën e Çairit. Po merren masa për zbardhjen e plotë të rastit