Vidhen në një kazino në Shkup mbi 150.000 denarë


Dy persona të maskuar mbrëmë në Shkup nga një kazino kanë vjedhur mbi 150.000 denarë.
Rasti është paraqitur mbrëme rreth orës 23:30 në Sektorin për Punë të Brendshme në Shkup.
Të dy personat kanë qenë të maskuar dhe të armatosur dhe nën kërcënim të armës kanë mundur të vjedhin shumën e parave. Ngjarja ka ndodhur në rrugën “11 Okomvri” në Shkup.

Baby Boo