Videoja më prekëse nga lufta e fundit

Një video e publikuar në Facebook tregon momentin kur një vogëlush sheh familjarët e tij të vdekur gjatë luftës së fundit.

Vogëlushi në video, që sheh familjarët e tij të vdekur bashkë me gjyshin, i thotë gjyshit të tij:

“S’kena çka me ba”.

Kjo padyshim është një nga videot më prekëse të luftës së fundit, transmeton Gazeta Express.

Shikojeni më poshtë dhe shpërndajeni atë.
LINKU PER VIDEONhttps://www.facebook.com/patriotal2/videos/1470629663055865/

Baby Boo