Videoja e ushtarit ukrainas bëhet virale në të gjithë botën

Një video 14 sekonda xhiruar në frontin e betejës në Lindje të Ukrainës nga një ushtar, është bërë virale në të gjithë botën. Ndërkohë që SHBA dhe BE flasin për një sulm të shpejtë nga Rusia ndaj Ukrainës, ky ushtar shfaqet duke kërcyer. Ai ka zgjedhur një këngë të mbretit të muzikës Michael Jackson.

Baby Boo

Kjo video është postuar masivisht në twitter nga qytetarët e Ukrainës si një përgjigje për panikun që ka zënë kancelaritë perëndimore të cilat i kanë kërkuar qytetarëve të tyre të lënë në mënyrë të shpejtë Ukrainës.