Videoja e plagosjes së vajzës në Kipper


https://m.youtube.com/watch?v=7uiQVbRpdKA&time_continue=6
Vajza me iniciale S.A është plagosur sot në Shkup nga një burrë i moshës së mesme, teksa ajo ka qenë në orar të punës në marketin Kipper në Çair afër stadonit!/ Pa Censurë

Policia ka mbërritur në vendngjarje dhe presim që të del me kumtesë zyrtare.

Për motivet që cuan deri te vrasja ju informojmë në vazhdim!

Baby Boo