VIDEO/ Truprojat e Erdoganit shkaktojnë prap skandal në GjermaniSigurimi i Erdoganit për herë të parë marrin detyrat e policisë gjermane duke vendosur shirita në rrugë.

Vendosja e shiritave është vetëm detyrë e policisë. Nuk dihet se si kishin përfunduar në duart të e sigurimit turk të Erdoganit, shiritat me mbishkrimin “Polizeiabsperrung”.

Incidenti ndodhi rreth orës 13 në mes të kryqëzimit Vogelsanger / Innere Kanalstraße dhe xhamisë.

Baby Boo