VIDEO/ Të lindur barbar! Ushtarët serbë duke abuzuar me kafshët

Deri në çfarë mase mund të shkojë barbaria?

Dy ushtarë serbë nga Uzhica shihen duke rrahur disa qen në një fushë të hapur. Pamjet kanë shkakëtuar zemërim të madh të mbrojtësit e kfshëve.

Ushtari serb godet me çozme qenin dhe e vret në vend. LINKU https://www.instagram.com/p/BnokEpRhcB5/?taken-by=levijatanudruzenje
javascript:;

Baby Boo