VIDEO-Skandal+18/ Ja çfarë bën mësuesi i matematikës në Fushë Krujë…

KUJDES, PAMJET JANË SHQETËSUESE!

Ish-kryeministri Sali Berisha ka bërë publike denoncimin e një mësueseje nga një shkollë në Fushë Krujë, për një skandal të vërtetë ligjor dhe moral.

Baby Boo

Ja çfarë shkruan ish-kryeministri Sali Berisha në Facebook:

Një video skandaloze po qarkullon në telefonat e nxënësve në shkollën ‘Adem Gjeli’ në Fushë Krujë.

Narkodrejtoresha bën presion të mbyllë skandalin.

Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital.

Për arsye etike nuk po botoj videon në FB. sb

“Përshëndetje d.Berisha.Me turp por sot ne shkollen 9 vjeçare Adem Gjeli ne Fushë Kruje ne tel e nx qarkullonte nje video perverse e mesuesit te matematikes. Duke mos mjaftuar kjo nx dhe mesuesit jan perballur me presionin e Dr.Nikolina Karaj e cila e kaloi ne heshtje si dhe shum ngjarje te tjera te ndodhura ne kete shkolle.Te dergoj videon por dua anonimat te plote .Me shume respekt personit me te besuar Dr.Sali Berisha”

LINKU I VIDEOS: http://dai.ly/x6hn8bs