VIDEO/Shtyn policinë me rrjetë metalike, lëndohet në kokë kryeredaktori i RD


Ne krye te pjeses se dhunshme te protestuesve, ishte edhe kryeredaktori i RD i cili shihet qarte ne video duke shtyre policinë me rrjetë metalike për të çarë kordonin. Në këtë moment ai ka marrë plagë në kokë gjatë përplasjes me forcat e rendit.

Situata tek Ministria e Brendshme, pasi turma e protestuesve u zhvendos nga Kryeministria për aty, u shoqërua nga tensione dhe incidente me policinë, pasi kordoni i forcave të rendit u godit nga një rrjetë metalike me të cilën u tentua të çahej rrethimi.