VIDEO/ Shoferi më me fat në botë, vetëm për disa sekonda shmangë përplasjen fatale

Viral Hog ka podtuar një video nga Karolina e Jugut, që tregon se si disa sekonda të përgjumur të shoferit mund të kthejnë një autostradë në një skenë horrori.

Sipas autorit të videos, ai së pari vuri re se diçka nuk ishte në rregull kur kamioni filloi të ndërronte trasenë e rrugës.

Pavarësisht aksidentit dhe mijëra dollarëve të shkuara dëm, të dy drejtuesit shpëtuan nga më e keqja. Sipas autorit të videos, shoferi i madh i kamionit tha se “do të ishte vrarë” në qoftë se ai do të kishte shkelur frenat e kamionit.

Baby Boo