(VIDEO) SHEKERINSKA: Suksesin e arritëm bashkë

Shumë vite kishim ndjenjën se e lëshojmë çdo shans dhe se punë të këqija po ndodhin në shtet”, ka thënë mbrëmë ministrja e Mbrojtjes Radmilla Shekerinska në festën e madhe qytetarë “Ecim përpara- Maqedonia në NATO dhe BE”, transmeton Medial.mk.

Baby Boo

Në vijim video nga deklarata e Shekerinskës:

Restorant Lumare