VIDEO: Prishtinë, kërcënuesi i ambasadës fshihet në dollap

Në video material të transmetuar në emisionin Drejtësia në Kosovë shihen momentet kur Policia e Kosovës zbulon vendndodhjen e një personi të dyshuar për kërcënim ndaj Ambasadës së Finlandës.

Aksioni është filmuar javën e kaluar dhe gjatë të njëjtit janë përshirë edhe njësitë elite të Policisë.

Në videot e transmetuara shihet edhe reagimi i Policisë kur kuptojnë se i dyshuari është fshehur në dollap brenda shtëpisë së tij.

Baby Boo