Video: Plas grushti në televizionin shqiptar, Fiqiri Xibri e Kolë Nikolla zihen në studio

Fiqiri Xibri dhe Kol Nikolla, dy drejtues sindikatash, janë përplasur fizikisht, ndërsa ishin ftuar në një emision në televizionin Scan.

Baby Boo

Përplasja duket se ka ndodhur disa javë më parë

Nuk dihet arsyeja e sherrit, por në një moment, Fiqiri Xibri është ngritur i revoltuar dhe e ka goditur me grusht Nikollën.

Sherri me shkëmbime grushtash dhe shkelmash ka vijuar disa sekonda dhe është dashur ndërhyrja e operatorëve për ndarjen e tyre, ndërkohë që drejtuesja e emisionit ka mbetur e shokuar.