VIDEO: Një grup i dhunshëm e sulmoi me shishe delegacionin e qeverisë në Krushevë

Tek vendi i ashtuquajtur “guri i arushës” mori pjesë sot delegacioni i përbërë nga zëvendëskryeministri Koço Angjushev,ministrat e Transportit dhe Lidhjeve, shoqërisë Informatike dhe Administratës, qeverisje Lokale dhe Shëndetin, Goran Sugareski Damian Mançevski Suhejl Fazliu Venko Filipce.

Baby Boo

Pas një pjesë të rrugës ministri i Transportit dhe Lidhjeve Sugareski, zëvendëskryeministri Ljube Boshkovski dhe Angjushev u fishkëllyen, u quajtën tradhtarë dhe emra të tjerë nënçmues. Por një pjesë e turmës kanë filluar të gjuajnë drejt ministrave me ujë dhe birrë.

Restorant Lumare