Video/ Mbretin e Marokut e zë gjumi në krah të Melania Trump


ë dielën në francë është mbajtur një ceremoni për përkujtimin e 100 vjetorit të përfundimit të Luftës së Parë Botërore.

Mbi 70 udhëheqës shtetesh ishin mbledhur në Francë.

Gjatë kohës së ceremonisë, teksa po mbante fjalën Presidenti i Francës Emmanuel Macron, vëmendjen më të madhe e ka amrrë mbreti i Marokut Mohammed VI.

Mbreti, i cili ishte ulur në krah të Melania Trump, duket se kishte kaluar një ditë të lodhshme dhe atë e zë gjumi.

LEXO DHE : Elvis Naçi i siguron 50 mijë euro për shërim, 15-vjeçari nuk merr dot pasaportën

Mediat e huaja kanë shkruar se ‘qershia mbi tortë’ ishte vështrimi që Donald Trump i hedh mbretit. Atij nuk i erdhi aspak mirë që Mbreti i Morokut nuk po i kushtonte rëndësi ceremonisë dhe po flinte krah së shoqes së tij, Melania Trump