VIDEO/ Luftë në rrugët e Sarajevës: Qindra veteranë përleshen me policinë

Incidenti erdhi pasi protestuesit bllokuan rrugën kryesore në Sarajevë dhe gjatë demonstratave u plagosën 30 veteranë, sipas informatave të pakonfirmuara, raporton portali “Klix”.

Baby Boo

Policia tha se ata përdorën forcën dhe gazlotsjellës sepse disa prej luftëtarëve kishin shufra metalike.