(VIDEO) LAJM I FUNDIT: Nis mbledhja e KÇE-së në Kuvend


Ka filluar mbledhja e Komisionit për çështje evropiane. Prezent janë shumica e anëtarëve ndërsa të ftuar janë ambasadorët dhe ministri i jashtëm Dimitrov. Opozita bojkoton mbledhjen.