VIDEO- Kërçovë, përplasen dy kombi me udhëtarë, shkak bora

Kombi i kompanisë së Ohrit “Galeb” dhe ai i kompanisë “Martinoski”, i Strugës janë përplasur para qytetit të Kërçovës. Rruga Ohër -Kërçovë nuk është pastruar nga bora dhe komunikacioni zhvillohet në rrugë të mbushura me borë.

Baby Boo