(Video) Jeta e çuditshme e gazetarit investigativ Artan Hoxha: Zgjohem nga shtrati dhe kontrolloj nga dritarja

Gazetari investigativ Artan Hoxha në emisionin Vizioni Pasdites në televizionin Vizion plus ka treguar se si është një ditë e tij. Ai ka thënë:Zgjohem në mëngjes dhe direkt shikoj nga dritarja mos ka ndonjë lëvizje jo të zakonshme. Asnjëherë nuk dal nga banesa me të njejtën makinë.

Baby Boo

Për më shumë ndiqeni videon nga minuta 6.40