(VIDEO) EKSKLUZIVE: Kritikojnë Sarajin dhe Çairin si të pacivilizuar, shikoni çka ndodh në lokalet e lagjes “Debar Malo” në Shkup


Sigurisht se këto ditë keni parë shumë kritika që janë adresuar drejt banorëve tē Çairit dhe Sarajit, duke i cilësuar si të papërgjegjshëm ndaj masave të koronavirusit.

Por, askush nuk ka folur edhe aq shumë për rastin që ndodhi në Strugë ku pati me mijëra persona të pranishëm në pelegrinazh, po edhe në kishën “Shën Bigori”.

Aq më pak keni dëgjuar e keni parë se si nuk respektohen aspak masat në lokalet e qendrës së Shkupit siç është lagja “Debar Malo”, ku siç mund ta shihni më poshtë vlon muzika e gjallë dhe aspak nuk respektohen masat e Covid 19./Almakos