VIDEO E RE e inci*dentit nga pr*otesta sot në Tetovë!


Një video e re e shfaqur nga Pa Censurë tregon një burrë që përpiqet të su*lmojë një oficer policie gjatë ditës së sotshme në pr*otestën në Tetovë.
Ai mban një tullë prej betoni në dorën e tij, dhe në disa raste lëkundet tulla në kokën e njërit prej policëve.
Pr*otesta e sotshme në Tetovë u zhvillua e shoqëruar me britma dhe in*cidente!