Video e pa publikuar, ushtarët serbë të zënë rob në luftë

Me anë të një video të publikuar nga arkivi i agjencisë së lajmeve AP, është përkujtuar ngjarja e 20 viteve më parë, kur UÇK zuri rob tetë ushtarë serbë. Kjo ndodhi në zonën e Shalës së Bajgorës.

Baby Shop Charli

Në pamje shihen robërit serbë në kushte krejt normale, mbrenda një ambienti ku ata qëndrojnë si “në shtëpinë e tyre”, duke tymosur dhe duhan.

Njëri prej tyre shprehet madje se edhe janë ushqyer nga armiku. Më vonë, këta robë u këmbyen me robër kosovarë të UÇK-së të zënë nga forcat serbe.

Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors